Анкета 18 – 22.02 – София

Театрален спектакъл

Това е Вашата персонална анкета. Моля попълнете я, само ако искате да направите резервация за тази дата. Попълвайте само една анкета. Проверявайте в пощата си папка СПАМ, защото писмото ни може да е попаднало там. Ако не получите писмо до няколко часа, молим Ви да ни пишете.

Радваме се, че проявявате интерес към нашето представление. Както навярно сте разбрали, то е малко по-различно. Макар да е вдъхновено от пиесата на Самюъл Бекет “О, щастливи дни!”, в представлението се ползват само няколко цитата от нея. Основната част от текста ще бъде написан от зрителите. Ако искате да сте един от тях трябва да попълните една от нашите анкети и Вашите отговори ще станат задължителна част от драматургията на представлението, но само вечерта, когато Вие го гледате.

Чувствайте се напълно свободни. Бъдете искрени, привидно искрени или откровено си измисляйте, но в рамките на въпроса, който Ви задаваме. Вашата анонимност е гарантирана. Вие и само Вие ще разпознавате текстовете, които сте написали. И не попълвайте вместо други хора, защото за тях ще бъде по-малко интересно.

След като попълните анкетата, изпратете ни я обратно и ще получите имейл с Вашия личен номер за резервация. С него Ви очакваме в Национален студенски дом, пл. „Народно събрание“ 10, поне 15 минути преди началото на представлението за проверка на кода.

Моля да ни извините за условията, които ви поставяме, но те са необходими за да имаме достатъчно време да обработим Вашите отговори и доколкото ни стигат силите да ги превърнем в театър.

Прави сте, че ние очакваме много от Вас, но със сигурност Вие очаквате повече от нас.

Заповядайте!